Tilbakemeldinger :)

Lasse:

"Har aldri følt meg så god og varm som under alpakkapleddet. Forkjølelsen ble lettere å takle under Evita-pleddet"

 

Jorunn:

"Jeg bruker kroppsvarmeren hver dag, også som skjørt, og nå må jeg snart ha en til ! Godt å ha rundt halsen også."

 

Tina Kathrin skriver:

"Hei, elsker pulsvarmere og sålene! De er uunnværlige no i kulden."

 

Siri Bente skriver:

"Tusen takk for tilsendt kroppsvarmer og vanter. Den var aldeles nydelig å ha på og SÅ god og varm!!"

 

Astrid sier:

 "Hei!  Tusen takk for rask levering av kroppsvarmeren! Fint å få den i kulda. Den er SUPER !"

 

Fra ortopedingeniør Lars Johan Zahl Eriksson:

"Det er vitenskapelig bevist at varme har en positiv effekt på spastistene hos barn med CP. Derfor er det viktig å holde disse barna så varme som mulig"

 

Ragnhild 10år:

" Det er veldig bra at de ikke klør. De er veldig varme, og det er bra for folk med CP. Vi har ikke så stor blodsirkulasjon i beina. Vi sitter mye stille. Jeg kan gjerne anbefale de til andre med CP, eller de som sitter mye stille, eller ikke har blodsirkulasjon i beina".

 

Fra en mamma:

"For øvrig har jeg anbefalt dere på nettsiden til foreldregruppen på skolen til datteren min. Hun går på en spesialskole for barn med mange og ulike behov. Mange av dem bruker ortoser (fotskinner). Det er et stort problem at barna blir svette og kalde på ben og legger når de står lenge med fotskinnene på. De er jo som skall laget i plast og helt tette. Men med sokkene fra dere er datteren min både tørr og varm på føttene, selv etter nesten to timer i ortoser! Vi er overlykkelige :-)"

 

Fra en mamma:

"Eg kjøpte ortosesokkar av deg på CP konferansen i januar til jenta vår lille datter. Dette er dei beste sokkane vi nokon gong har hatt til henne. Ho har vert varm og tørr på føttene når ho brukar dei, og det er ikkje noko vi har opplevd med bruk av andre ullsokkar.No er det paret som eg kjøpte så utslitt at dei går snart i oppløysing.   Ser at eg kunne brukt nettsida di, men hadde så lyst å skrive ei lita tilbakemelding til deg i samme slengen og skryte av desse kjempegode sokkane. "

 

Fra ortopedingeniør på Sofies Minde:

«At våre pasienter endelig har fått tilgang til tynne og varme ortoseprodukter som transporterer ut fuktigheten er en revolusjon.  Jeg som ortopediingeniør er opptatt av at mine pasienter får det beste på markedet og ullmaterialene fra Norsk Alpakka fyller våre strenge krav til passform, slitesterkhet og at de er spunnet  i den tynneste kvaliteten. Dette gjør at strømpene og hanskene kan brukes inni ortopediske hjelpemidler og gjøre hverdagen for funksjonshemmede mer komfortabel»

 

Inger Wiklund, Ortopediingenjør/daglig leder, Barnetekniske as, Drammen

"I mitt arbeid som Ortopediingeniør har jeg spesialisert meg på å hjelpe barn og ungdom som bland annet har behov for ortoser. Mange av mina herlige «jobbonger» har Cerebral parese hvilket innebærer en hel del utmaninger.

Vi vet for eksempel at disse barna og ungdommene strir med kalde føtter og spastiske muskler. Ortoser er ofte laget i plast og mange barn «kaldsvetter» under bruk. Alpakka er kjent for sine varmende egenskaper og mange opplever at ortosesokker i Alpakka fortsatt varmer føttene hvis de blir fuktige under ortosebruk.

Sokkene fra Norsk Alpakka er og sømløse. Dette er viktig da sømmer ved tær og hæl gir risiko for gnag og strikken i disse sokkene er tatt frem for å ikke gi kraftige mønstertrykk mot huden på foten. De er hælløse, elastiske og er smale nok for å sitte tett rundt foten så at risikoen for brett på sokken under ortosen minimeres. Alt dette er viktige egenskaper hos en sokk som skal brukes med ortoser."

 

Fra kneopererte Hege:

" Heisann, vil bare si at de knevarmerne var helt supre! De lindrer smerten godt. Skulle gjerne hatt noe lignende til nakke/skuldre. Det lindret faktisk så godt med varmen at jeg slapp å ta smertestillende"